снимка: БулфотоНовост в  Windows 10 идва в помощ на всички потебители.

...
снимка: БулфотоНовост в  Windows 10 идва в помощ на всички потебители.
Коментари Харесай

Промяна в Windows 10 с промяна, която ще улесни всички потребители

снимка: Булфото

Новост в  Windows 10 идва в помощ на всички потебители. За мнозина това е дълго чакано усъвършенстване. Ето защо става дума:

Идеята на компанията е да даде по-удобен метод, с който да ни осведоми кои приложения се започват автоматизирано, когато включим компютрите. По този метод Microsoft се надяват да привлекат вниманието ни, в случай че в системата има чужд програмен продукт.

Много постоянно при инсталиране на приложения се изтеглят спомагателни стратегии или разширения на браузъра. Това може да е много неприятно и е причина да станете жертва на злотворен програмен продукт. Твърде малко хора постоянно ревизират разрешенията за достъп на приложенията в устройствата с Windows 10.

Предстоящата функционалност ще ви покаже, когато избран програмен продукт се задейства незабавно откакто рестартирате или включите. Всъщност това е превантивна мярка на Microsoft, а не действителна индикация за съществуване на злотворен програмен продукт в Windows 10.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР